Pontarius söker projektör

Pontarius söker projektör

Publiceringsdatum: 20 maj 2015

Projektör – Väg, gata, mark och VA
Pontarius AB fortsätter att växa och vi söker nu Dig som vill vara med att projektera framtidens eko-flygplatser, hamnar, gator och vägar.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som har minst fem års erfarenhet av projektering med kunskap kring de vanliga projekteringsprogrammen, AMA-texter och mängdförteckningar. Vi ser gärna att du har högskole- eller civilingenjörsexamen och ett stort engagemang.

Arbetsuppgifter
Som projektör på Pontarius jobbar du, beroende på typ av uppdrag, i olika konstellationer. Oavsett roll är det viktigt att du är initiativtagande och kreativ med hög fokus på kvalitet. Vi har uppdrag i såväl privat- som offentlig sektor i både Sverige och internationellt.

Placering
Vi söker personal till samtliga våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Norrköping, Växjö och Örebro.

Låter det intressant?
Vänligen skicka ditt CV samt personligt brev till info@pontarius.com. Har du ytterligare frågor vänligen kontakta VD Johan Odeberg på telefon 08-410 290 11.

Om Pontarius AB
Pontarius AB är ett management- och teknikkonsultföretag med en passion för och vars affärsidé är att förbättra företags och organisationers verksamhet, tjänster och produkter för att ständigt skapa värde för sina intressenter. Vi är cirka 40 medarbetare inom infrastruktur och verkar i ett flertal branscher på många geografiska marknader.