Kontorstillskott i Halmstad

Kontorstillskott i Halmstad

Publiceringsdatum: 4 sep 2018

Det var inte längesedan Pontarius verksamhet spreds till fler platser i Sverige och ett kontor i Lidköping öppnades. Målet har alltid varit att expandera och utveckla företaget ytterligare, och vi är därför glada över att kunna meddela att Pontarius numera även hittas i residensstaden Halmstad!

Med sina 100 000 invånare är Halmstad en av de större kommunerna i Sverige. På grund av det fina läget på västkusten blomstrar turism, allt fler företag etableras och antalet invånare ökar i snabb takt – en utveckling som Pontarius givetvis vill vara en del av. Kontoret är beläget på 20:e våningen i Trade Center och kontorschef är Fredrik Magnusson.

Trots att kontoret är relativt nyöppnat har vi redan fått ramavtal med Halmstads kommun. Med andra ord har vi redan byggt upp en bra grund för framtida projekt och utveckling av verksamheten i Halmstad. Pontarius hjälper i skrivande stund dessutom Fortifikationsverket i Halmstad med expertis rörande mark, anläggning och bygg på en strategisk fastighet. Även rekryteringsprocessen är i gång och vi hoppas att likaså detta ska kunna bidra till att verksamheten i Halmstad kan expanderas.