Pontarius satsar på unga konsulter och deltar på VARM-mässan i Göteborg

Pontarius satsar på unga konsulter och deltar på VARM-mässan i Göteborg

Publiceringsdatum: 3 okt 2018

Ett företags anställda är en otrolig tillgång och nyckeln till framgång. Investeringar i rekrytering, kunskap och färdigheter är således en förutsättning för en lyckad verksamhet – något som Pontarius ständigt arbetar med!

På Pontarius tror vi att en hållbar utveckling för våra kunder till stor del skapas genom den kontinuerliga utvecklingen hos våra kollegor. Därför erbjuds varje anställd på Pontarius möjlighet till fortbildning under hela karriären. Dessutom arbetar vi konstant med att säkerställa en framåtriktad rekrytering av unga kompetenser som är med och utvecklar vår verksamhet. Att medverka på mässor har visat sig vara ett utmärkt sätt att göra detta på.

Vi har deltagit på mässor tidigare och upplever det alltid som mycket givande. De samtal och diskussioner som förs med studenter ger oss inte bara möjlighet att synas och presentera vår verksamhet, utan är alltid intressanta och ger oss nya perspektiv och idéer att ta med oss i framtiden.

I november så kommer Pontarius, för andra året i rad, att delta på VARM-mässan på Chalmers i Göteborg. Varmt välkomna att besöka vår monter!