Pontarius var med, och kände starkt driv, hög ambitionsnivå och innovationskraft på KTH:s arbetsmarknadsmässa, Lava 2018.

Pontarius var med, och kände starkt driv, hög ambitionsnivå och innovationskraft på KTH:s arbetsmarknadsmässa, Lava 2018.

Publiceringsdatum: 15 feb 2018

Att delta på mässor är fantastiskt givande och intressant. Entusiasmen från drivna studenter som bara väntar på att få komma ut i arbetslivet och pröva sina kunskaper smittar verkligen av sig och ger oss nya perspektiv på ledarskap och affärsutveckling. Att som företag synas är oerhört viktigt för Pontarius för att säkerställa en framåtriktad rekrytering av unga kompetenser som är med och bidrar till en hållbar utveckling av vår verksamhet.

Lava ger studenter möjlighet att komma i kontakt med företag inom bygg-, arkitekt-, fastighets- och finansbranschen, samlar entreprenörer, fastighetsbolag, konsultföretag samt representanter från statliga och kommunala bolag. Både internationellt ledande och mindre lokala företag bjuds in. Mässans fokus är att skapa ett forum för kontakt mellan framtida arbetsgivare och studenter.

Pontarius monter representerades av Jonas och Filip, där företagets verksamhet och visioner om att vara ett ledande konsultföretag inom samhällsbyggnadssektorn presenterades. Det stora dragplåstret var även i år affärsområdet Aviation and Airports som upplevdes som extra spännande, men även Property and Development var ett populärt samtalsämne bland studenterna.

Vi som var på plats upplevde att Pontarius verkligen har gjort ett positivt avtryck på studenterna från förra året. Det var många återkommande samt många nya som hört talas om vårt företag och var intresserade att höra mer av vad vi står för och vilka olika typer av uppdrag och projekt vi utför.

Att delta på mässor är fantastiskt givande och intressant. Entusiasmen från drivna studenter som bara väntar på att få komma ut i arbetslivet och pröva sina kunskaper smittar verkligen av sig. Att som företag synas är viktigt för att kunna säkerhetsställa möjligheten att rekrytera kompetent personal i framtiden.

Sammanfattningsvis är vi otroligt nöjda med dagen, de samtal och diskussioner vi hade med studenterna gav oss bra energi och goda idéer att ta med oss framöver. Vi ser fram emot att komma tillbaka till Lavamässan nästa år.